Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους από τον ΟΤΕ-Cosmote, την Vodafone ,την Wind – Nova, την Intracom, την Ιntrasoft, την Citrix, αλλά κι από άλλες εταιρείες πληροφορικής που έδωσαν το παρόν στην συγκλονιστική απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μάρτη, την πραγματική λαοθάλασσα μαθητών, φοιτητών εργαζομένων που κατέκλυσαν τους δρόμους όχι μόνο της Πάτρας αλλά και σχεδόν κάθε πόλης της χώρας.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία, οι μαθητές και οι φοιτητές με τον παλμό τους μετέτρεψαν τη θλίψη και την οργή σε αγώνα, σε φωνή, έγιναν η φωνή των νεκρών και έστειλαν την κυβερνητική προπαγάνδα στα σκουπίδια.

Η απεργία πραγματοποιήθηκε ενάντια στην οργανωμένη προσπάθεια συγκάλυψης του δολοφονικού εγκλήματος στα Τέμπη, ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, ενάντια στα μέτρα καταστολής και εκφοβισμού του λαού και παρά την απουσία της θλιβερής ηγεσίας της ΓΣΕΕ, την οποία τα συνδικάτα προ πολλού έχουν ξεπεράσει. Στον κλάδο μας είχαμε καταγγείλει πολλούς εργοδότες που κινήθηκαν από ανοιχτή προσπάθεια εκφοβισμού όπως στην Cosmote TV μέχρι και πως δεν καλύπτεται η απεργία μιας επειδή δεν την έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ. 

Δεν τους πέρασε! Η μαζική  συμμετοχή στην απεργία ήταν η συλλογική μας απάντηση – Η δέσμευση μας ότι αυτό το έγκλημα σε θα ξεχαστεί!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Η σημερινή κυβέρνηση, η προηγούμενη κυβέρνηση, τα κόμματα που κυβέρνησαν και υλοποιούν την πολιτική που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι ένοχοι! Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα τους δεν συγκινούν κανέναν.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης!

Συνεχίζουμε συμμετέχοντας στο  νέο, μεγάλο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των μαζικών φορέων.

Όλες και όλοι την Παρασκευή 1Ο Μαρτίου στη πλατεία Γεωργίου στις 7:00 μμ.