Ανακοίνωση – Καταγγελία για τη δίωξη του Δημάρχου Πάτρας

Δήμος Πάτρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το σωματείο μας καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους μηχανισμούς του αστικού κράτους οι οποίοι σέρνουν στα δικαστήρια τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Ο Μ. Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής μήνυσε τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη με την κατηγορία της “παράβασης καθήκοντος”. Ό Δήμαρχος θα κάτσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενος στις 13 Φλεβάρη του 2017 επειδή έκανε πράξη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν θέλει να έχει καμία σχέση και με κανέναν τρόπο να διευκολύνει την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητα παραχωρώντας δημοτικούς χώρους στην ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ- ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν τους παραχώρησε χώρους. Επίσης, κατηγορείται πως δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Το Σωματείο Νέων Τεχνολογιών και Τηλεπικοινωνιών νομού Αχαΐας στηρίζει τον Αγωνιστή Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετιδη και καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου μας να πάρουν απόφαση στήριξης και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω η πολιτική –δικαστική δίωξη κατά του Δημάρχου μας.
Καταδικάζουμε τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η θέση της Δημοτικής Αρχής που με κανέναν τρόπο δεν διευκόλυνε την δραστηριότητα της Χ.Α. και άρα την εγκληματική της δράση, με τη διάθεση στοιχείων από το δήμο, παραχωρώντας χώρους που ανήκουν στο Δήμο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πάτρα, 11/10/2016