Γενική Συνέλευση, 4/2/2012

ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Ή Αυτοί… Ή Εμείς!!!
ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!!

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Με συνοπτικές διαδικασίες και με όχημα τον «κοινωνικό διάλογο» μέχρι το τέλος Γενάρη, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ σε συνεργασία με τους εργοδότες και τις πλειοψηφίες του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, στήνουν νέο αντεργατικό σφαγείο, για μισθούς, ασφάλιση, εργασιακές σχέσεις.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) σπεύδει να συζητήσει με τις εργοδοτικές ενώσεις το αποκαλούμενο «μη μισθολογικό κόστος», αντιμετωπίζοντας τον εργάτη σαν «κόστος» για τον εργοδότη, νομιμοποιώντας την κυρίαρχη προπαγάνδα περί «ανταγωνιστικότητας», που απαιτεί ακόμα φθηνότερα εργατικά χέρια.

Τα μέτρα που θέλουν να προωθήσουν εφαρμόζονται ήδη σε πολλούς χώρους εργασίας, πόσο μάλλον που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να τα επιβάλλει και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Μέχρι τώρα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο κλάδος μας δεν πλήττεται, όμως οι μάσκες έπεσαν. Μετά και τις πρόσφατες απολύσεις στην εταιρεία Bytemobile, που σκοπό έχουν να αυξήσουν τα κέρδη τις εταιρείας μέσα από τη μείωση του προσωπικού και την εντατικοποίηση της εργασίας. Αυτό δεν είναι μια μοναδική περίπτωση, αλλά μια ακόμη ανάμεσα στις εκατοντάδες.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ – ΤΩΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κάθε βήμα συμβιβασμού και υποταγής είναι βήμα προς την εξαθλίωση, είναι ώρα ταξικής αφύπνισης και αντεπίθεσης. Οργάνωση και δράση μέσα από τα ταξικά σωματεία, το ΠΑΜΕ, λαϊκή συμμαχία, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αποδέσμευση από την Ε.Ε. Εργατική-λαϊκή εξουσία, μονομερή διαγραφή του χρέους.

Δεν μας αξίζει τέτοια ζωή
Να πολλαπλασιαστούν οι ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΕΣ σε όλη τη χώρα

Οργανώνουμε τον αγώνα μας, συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Νέων Τεχνολογιών το Σάββατο 04/02/2012, στις 6:00 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ Ακτή Δυμαίων 28, 1ος όροφος, με θέμα «Απόφαση για απεργία το πρώτο 15νθήμερο του Φλεβάρη, τρόποι δράσης του σωματείου».

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.