Απεργία – 7 Φλεβάρη 2012

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Κυβέρνηση, τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ περνούν βαριές αλυσίδες στην εργατική τάξη, στο λαό, για να σώσουν τα κέρδη κα τα προνόμια των μονοπωλίων. Τα αρπάζουν όλα και καταδικάζουν το λαό σε μακροχρόνια φτώχεια και εξαθλίωση. Μετατρέπουν το μισθό σε χαρτζιλίκι, τις συντάξεις σε επίδομα φτωχοκομείου. Γαβγίζουν με την απειλή της χρεοκοπίας γιατί φοβούνται τη δύναμή μας.

Όσο κι αν θέλουν οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες να περάσουν τα μέτρα χωρίς αντιδράσεις, δεν θα τα καταφέρουν. Έχει φτάσει η στιγμή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα που με αγώνες και αίμα έχει κερδίσει η εργατική τάξη. Να σταθούμε όλοι οι εργαζόμενοι, οργανωμένα μαζί με τα ταξικά συνδικάτα απέναντι στην επίθεση που μας ετοιμάζουν το κεφάλαιο και οι πολιτικοί εκπρόσωποι του. ΝΑ πούμε όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, στις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, στη ν εξαθλίωση των εργατών για να κερδίζουν οι πλουτοκράτες!

Ο  μόνος δρόμος για να σωθεί ο λαός, για να σωθεί ο πλούτος της χώρας και οι παραγωγικές της δυνατότητες είναι ο αγώνας μέχρι τέλους. Η μόνη λύση είναι η Εργατική, λαϊκή εξουσία, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μονομερή διαγραφή χρέους και έξοδο από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ.

Απαιτούμε:

  • να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα.
  • να μην υπογραφεί κανένα νέο μνημόνιο, καμία νέα συμφωνία.
  • να πληρώσει η πλουτοκρατία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΣΤΙΣ 10π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

Συμμετέχουμε όλοι αύριο στην απεργία και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.00 το πρωί στην πλ. Γεωργίου, νεκρώνουμε τους χώρους δουλειάς!